Első osztályos leszek!

A legtöbb óvodás korú gyerek örömmel és izgalommal várja az iskola kezdést. Ez a szülők számára is izgalmas megmérettetés. Szülőként újra megfelelni az iskolai követelményeknek ez igazi kihívás. A szülő és a tanító néni fogja a gyermek kezét, próbálja vezetni, de kifogja meg a szülő kezét és ki vezeti abban, hogyan viszonyuljon az iskolai dolgokhoz, mint első osztályos szülő?

Az első benyomások az iskolában, az első tapasztalatok a tanulással kapcsolatosan, az olvasás tanulás hogyanja a gyermeket egész életére hatással lesz.

Melyik szülő ne szeretné a legjobbat gyermekének?

Ezért nagyon fontos, hogy jó legyen a kezdet, jók legyenek az első benyomások. Mindenki reményt fűz a jó eredményekhez, de ettől bizonyos esetekben több kell, hogy megkapjuk a jó eredményt. Sajnos sok gyerekkel találkoztam pályafutásom során, aki decemberben, már ordított, ha olvasókönyvet látott. Mi lesz vele, ha nem szereti az olvasást? Minden más megtanulásához nélkülözhetetlen az olvasás, még a számítógépen sem tudjuk mellőzni. Megtanulhat olvasni vérrel-verejtékkel, rossz élményekkel, melyeken keresztül csökken az önbizalma, amelyek árnyként kísérgetik az életben. Megtanulhat könnyedén, ha egy kis odafigyeléssel segítjük a tanulását.

Szeretném megfogni a szülők kezét és vezetni őket sok-sok éves tapasztalatomon keresztül, hogyan segítsék gyermekük olvasástanulását. Az olvasástanító csomag lépésről, lépésre bevezeti a szülőt a szakma rejtelmébe, csak a leírt és bemutatott feladatokat kell gyakorolgatni. Dolgozni kell! Nagyon pontos alapos munkára van szükség, amely hosszú távú befektetés, egy életre szól!
Az olvasástanító csomag segíti a jó kezdést, a jó olvasást, megalapozza a tanulást és segít az önbizalom megtartásában!

Jó tanévet, jó olvasást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj kapcsolatba velem!

Telefonszámom: +36 (70) 3310-937
E-mail címem: info@olvasastanitas.hu
;