Olvasástanító oktatócsomag

Olvasástanító csomag

Üdvözöllek honlapunkon!

Minden kezdet nehéz, de könnyebbé lehet tenni. Az egyik ilyen kezdet a gyerekek életében az iskolakezdés. A szülő is, a gyerek is nagy izgalommal készül rá. Hogyan is lehet ezt a kezdetet élménnyé varázsolni, mind a szülő, mind a gyermek számára?

A szülők mindig a legjobbat szeretnék a gyermeküknek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez így legyen. Minden vágyuk, hogy a gyerekük szeressen olvasni, jól tanuljon, könnyen boldoguljon az életben. Ne legyenek nehézségei, ügyes, művelt, okos felnőtt legyen. Mit tehetünk azért, hogy az első osztályt zökkenőmentesen kezdje? Jól készítsük fel az olvasás-tanulásra!

Mi lesz, ha nehezen tanul meg írni, olvasni? Lemarad a többiektől és így már az első hónapok után elmegy a kedve a tanulástól.

Nem szeret majd írni, olvasni és emiatt később tanulni. A jó tanulás alapja a jó olvasás. Akinek nem jó a rajt egy versenyen, az eleve hátránnyal indul, és ahhoz mindig nagy erőfeszítés kell, hogy ledolgozzuk a hátrányt.

Szerencsés-e Ön szerint felkészülni egy jó rajtra?

Még csak a rajtnál tartunk nem beszéltünk arról, milyen érzés lehet, ha egy alkalommal a tanító néni közli velünk, hogy a gyerekünk diszlexia, diszgráfia gyanús. Lehet, meg kell vizsgáltatni és vizsgálatokra kell hordani. Törés a gyerek lelki világának. Érzi, hogy nem olyan okos, mint a többiek. Így nem lesz nagy a vágya, hogy iskolába járjon, tanuljon, és ott töltse el a napjait. Mi sem vágyunk olyan helyre, ahol nem mi vagyunk a kedvencek. Viszont az iskolába így vagy úgy menni kell.

Mit tehetünk azért, hogy elkerüljük a diszlexia és diszgráfia csapdáját?

Az olvasástanító csomag segítséget nyújt a szülőnek is a gyereknek is a sikeres kezdéshez! Felkészül egy jó rajtra!

  • Az anyag segítségével szülőként készülhet fel az iskolakezdésre, látni fogja mi vár a gyermekére az olvasástanulás során.
  • Mivel tudja, hogy mit tanulnak és hogyan, felkészítheti a saját gyerekét arra, hogy az olvasás tanulásánál könnyen vegye az akadályokat.
  • Ne maradjon le az olvasásban a többi gyerektől, bírja tartani a tempót, így sikerei legyenek a tanulásban.
  • Nem kell félni attól, hogy diszlexia vagy diszgráfia miatt lemaradásai, nehézségei adódnak.
  • Az olvasástanító csomag segítségével egy nagy közös élmény lehet a gyerekével az olvasás, írás megtanulása.

Feledhetetlen élmény, amikor az Ön segítségével olvassa el az első szavakat. Részese lesz annak az örömnek és sikernek, hogy a gyereke könnyedén meg tanul jól olvasni. A jó olvasással megalapozza gyermeke jó tanulását és jövőbeli sikereit. Kell ennél több?

Használja jövőbeli sikereihez az Olvasás tanító csomagot!

Legyen öröm az olvasás, legyen élmény a tanulás!


Blog - tapasztalatok

Hogyan teremtsünk jó alapot a gyermekünk iskolakezdéséhez?

Elérkezett az idő, amikor a gyermekünk iskolába megy. Szülőként megtettük az első lépéseket, beírattuk az általunk jónak vélt iskolába. ez volt a munka legkisebb része. Most eljött az ideje, hogy mi magunk, mint szülők felkészülj...

Miért nem tanul meg a gyereked olvasni?

  A mai világban azt gondolhatnánk az olvasás a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb tudás ma mindenki számára. Hiszen gyerekkortól fogva biztosított az iskolai oktatás. Minden gyerek 6-7 éves korától iskolaköteles és a szülők, akkor ...

Miért nem tud jól teljesíteni a gyermeke az iskolában?

Miért nem tud jól teljesíteni a gyermeke az iskolában? Sok szülő és gyermek életét keseríti meg az iskolában az olvasászavar, hangzatosan diszlexia. Hogyan alakul ki? Nem vagyunk egyformák és a gyerekek sem azok. Másként gondolkodunk, m...

Lépj kapcsolatba velem!

Telefonszámom: +36 (70) 3310-937
E-mail címem: info@olvasastanitas.hu
;